CATALÀ

Calella és una ciutat de gairebé dinou mil habitants que es troba al Maresme, província de Barcelona. Està a 56 quilòmetres de Barcelona i a 25 de Mataró, així que des d’aquesta última només es triguen 27 minuts a arribar amb cotxe.

Per venir al festival des de Madrid, es pot agafar un avió fins a Barcelona i després fer la resta del trajecte, de 50 minuts, amb cotxe. Des de València, per carretera s’arriba en només 4 hores, encara que si es prefereix es pot agafar un avió fins a Barcelona. Totes les opcions estan incloses en GoEuro.

Si vens des d’altres ciutats com Sevilla o Santiago de Compostela, trobaràs diverses companyies que volen diàriament a Barcelona a bon preu.

Totes les opcions de transport per arribar al festival

Todas las opciones de transporte para llegar al festival

 

AVIÓ:

Es troba a 45 quilòmetres de l’aeroport de Girona-Costa Brava i a 70 quilòmetres de l’aeroport de Barcelona (El Prat).

COTXE:

Per carretera es pot arribar fàcilment per l’autopista del Maresme (surt des de Barcelona – C32 direcció Girona, sortida 122) i per la nacional II, carretera que uneix Barcelona amb França. 

TREN:

Amb tren es pot fer el trajecte des de Barcelona per la línia C-1, que surt de l’estació de Sants o Plaça Catalunya. També des de Girona es pot arribar amb tren, agafant la línia interior i fent transbord a Maçanet amb la línia C-1 fins a Calella.

AUTOBÚS:

També és possible arribar a Calella utilitzant les diferents línies d’autobús que surten des de Barcelona (des de l’aeroport, l’estació de Sants o plaça Catalunya) des de Girona i l’aeroport Girona – Costa Brava també hi ha diverses línies d’autobús que fan parada a Calella.

 

——————

ESPAÑOL

Calella es una ciudad de casi diecinueve mil habitantes que se encuentra en el Maresme, provincia de Barcelona. Está a 56 kilómetros de Barcelona y 25 de Mataró, así que desde esta última tan solo se tardan 27 minutos en llegar en coche.

Para venir al festival desde Madrid, se puede coger un avión hasta Barcelona y después hacer el resto del trayecto, de 50 minutos, en coche. Desde Valencia, por carretera se llega en tan solo 4 horas, aunque si se prefiere se puede coger un avión hasta Barcelona. Todas las opciones están incluidas en GoEuro.

Si vienes desde otras ciudades como Sevilla o Santiago de compostela, encontrarás varias compañías que vuelan a diario a Barcelona a buen precio.

Todas las opciones de transporte para llegar al festival

 

 

AVIÓN:

Se encuentra a 45 kilómetros del aeropuerto de Girona-Costa Brava y a 70 kilómetros del aeropuerto de Barcelona (El Prat).

COCHE:

Por carretera se puede llegar fácilmente por la autopista del Maresme (sale desde Barcelona – C32 dirección Girona, salida 122) y por la nacional II, carretera que une Barcelona con Francia.

TREN:

En tren se puede hacer el trayecto desde Barcelona por la línea C-1, que sale de la estación de Sants o Plaza Catalunya. También desde Girona se puede llegar en tren, cogiendo la línea interior y haciendo trasbordo en Maçanet con la línea C-1 hasta Calella.

AUTOBÚS:

También es posible llegar a Calella utilizando las diferentes líneas de autobús que salen desde Barcelona (desde el aeropuerto, la estación de Sants o Plaza Catalunya) desde Girona y el aeropuerto Girona – Costa Brava también hay varias líneas de autobús que hacen parada en Calella.

 

——————

 ENGLISH

BY PLANE:

It’s 45 kilometers from Girona Airport and 70 kilometers from the Barcelona airport (El Prat).

BY CAR:

Can be easily reached by road from the Maresme highway (departure from Barcelona – C32 to Girona, exit 122) and the Nacional II road that goes from Barcelona to France.

BY TRAIN

From Barcelona you must take the C1 train line that goes next to the Mediterranean coast. From Girona you must go first to Maçanet, stop there and change to C1 line.

BUS:

It’s also possible to arrive to Calella using various buses that leave from Barcelona (from the airport or Sants station or Plaça Catalunya). From Girona Airport  there are also several bus lines that stop in Calella.