Platja

 

A només de 50 km de Barcelona i propera al Parc Natural del Montnegre, Calella és avui dia una destinació turística de primer ordre. Tres platges guardonades amb la Bandera Blava –a més de la Q de qualitat a la platja de Garbí-, i una important oferta d’allotjament amb 13.958 places en hotels, càmpings i apartaments fan de Calella una de les destinacions turístiques més importants del país.

————————————

A sólo 50 km de Barcelona y cercana al parque natural del Montnegre, Calella es hoy en día un destino turístico de primer orden. Tres playas galardonadas con la Bandera Azul-además de la Q de calidad en la playa de Garbí-, y una importante oferta de alojamiento con 13.958 plazas en hoteles, campings y apartamentos hacen de Calella uno de los destinos turísticos más importantes del país .

————————————

Just 50 km from Barcelona and very close to the Montnegre nature park is now a prime tourist destination with three magnificent beaches that have deserved the blue flag and the Q for tourist quality award for the Garbí beach and and a large range of accommodation with 13,958 beds in hotels, campsites and apartments Calella a fan of tourist destinations in the country .

far2