CALELLA ROCKFEST

D-A-D i ULI JON ROTH primeres incorporacions al CRF17

Els danesos D-A-D i l’ex-guitarrista d’Scorpions Uli Jon Roth són les primeres incorporacions al cartell del Calella Rockfest 2017. 

Uli Jon Roth oferirà un concert Scorpions total, revisitant una de les grans gravacions en directe de la història del rock, el Tokyo Tapes que el grup alemany va enregistrar l’any 1978 a la capital japonesa.

D-A-D, els roquers danesos per excel·lència, venen amb ganes de festa, amb ganes de descarregar tot el rock & roll que porten a l’esquena des que l’any 1986 editessin el seu primer llarga durada, “Call Of The Wild”.

 

Els abonaments per al festival es posaran a la venda la propera setmana (aviat anunciarem dia i hora).

 

Los daneses D-A-D y el ex-guitarrista de Scorpions Uli Jon Roth son las primeras incorporaciones al cartel del Calella Rockfest 2017.

Uli Jon Roth ofrecerá un concierto Scorpions total, revisitando una de las grandes grabaciones en directo de la historia del rock, Tokyo Tapes que el grupo alemán grabó en 1978 en la capital japonesa.

D-A-D, los roqueros daneses por excelencia, vienen con ganas de fiesta, con ganas de descargar todo el rock & roll que llevan a la espalda desde que en 1986 editaran su primer larga duración, “Call Of The Wild” .

 

Los abonos para el festival se pondrán a la venta la próxima semana (pronto anunciaremos día y hora).