CALELLA ROCKFEST

THE BREW

banner_The_Brew

The Brew ofereix un dels millors shows en directe que et pots trobar en l’actualitat, concerts que et porten als anys 70, quan el rock estava dominat per bandes com The Who o Led Zeppelin. Però The Brew no només es queden en els 70’s sinó que tenen un toc modern i contemporani, influenciats per bandes com The Black Keys, Rage Against The Machine, Kasabian o Kula Shaker.

L’impressionant i energètic show del power-trio de Grimsby (UK) porta a l’èxtasi al públic i a la mateixa banda nit rere nit. Tan bon punt els tres membres de The Brew trepitgen l’escenari, li foten a pinyó fins a l’última nota que toquen. L’ànima i el cor que mostra la banda ha conquerit ja legions de fans gràcies a l’autenticitat que mostren en escena.

The Brew són de les poques bandes que han actuat dos cops en el programa -conegut mundialment- Rockpalast. El guitarrista Jason Barwick va ser escollit entre els tres millors guitarristes europeus i Kurt Smith entre els tres millors bateries. La revista alemanya Eclipsed va escollir The Brew entre els tres millors shows en directe a nivell europeu i la música de The Brew ha aconseguit estar en el Top 20 de països com Alemanya, Polònia i Espanya.

Poster_30x45

The Wilder Company és una banda gironina que beu de les fonts del rock americà d’arrels, per portar-lo al terreny de la magnífica veu d’Arnau Coderch. La base de la banda -que la completen Jordi Vila (La Banda del Yuyu, Slavedown) i Edu Bonet (La Tosca Brava)- s’amplia en directe amb guitarres, dobro, mandolina i teclats per conformar un gran combo que de ben segur sorprendrà positivament al públic.

El concert contarà amb la sessió dels Drinkin’ Brothers DJ’s que ens oferiran tot un repertori del millor del rock i el hard-rock.

En definitiva, una nit d’alt voltatge, una vetllada per disfrutar del millor rock.

 Compra les teves entrades aquí: